Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(34)

2009.12.10

72.
Juaca úgy gondolja, hogy a szemtanú, aki látta Sebastian atya gyilkosát, és akit a rendõrség is szeretne megtalálni- az Alirio. Júdás asszonya a cinkosával együtt megjelenik Marcosnál, aki komolyan megsérül. Altagrcaia meglátogatja a kórházban. Calixto a nõre gyanakszik. Abban reménykedik, hogy az elemzésre beküldött maszk segít a gyilkos megtalálásában. Emma az utolsó simításokat intézi az esküvõjével kapcsolatban. Gloria, Cordélia, Petunia és Micaela megjelenik az esküvõn, menyasszonyi ruhában. Ricarda nem akarja elengedni a lányát Rebekával, de Cordi felajánl valamit cserébe.

73.
Ricarda végül elengedi Cordit Caracasba Rebekával. Caracasban Cordi megkéri Rebekát, hogy segítsen neki megtalálni az apját. Altagracia elmondja Juakának, hogy Calixto õket gyanúsítja a bûntények elkövetésével. A kórházban Marcos biztosítja a nyomozót, hogy Altagraciának semmi köze a bûnügyekhez. Ernesto tudatja Juakát és Altagraciát Ludoviko merényletérõl a széf ellen, amit Chikivel és Ricardával akartak kinyitni a könyvtárban. Erneszto kinyitja a széfet és talál benne egy naplót, ami Juan Vincente del Toróé volt. Abban reménykednek, hogy ez majd segít nekik kideríteni a kulcsok titkát. Berenice és Altagracia elõtt Juaka kiveszi a táskájából Marina kulcsát. Altagracia tudni akarja, hogy hogyan jutott a nõhöz.

74.
Emma tudatja a férjével, hogy megtalálta a megoldást, hogyan tarthatnák meg a szõlészetet, tönkre téve Glóriát és Altagraciát. Marcos beszél Juakával és Altagrcaiával, hogy 2 Júdás asszonya létezik. A két nõ reakcióját látva az újságíró magyarázatot követel tõlük. Simon bevallja a bátyjának, hogy õ ott volt a testvérük meggyilkolásakor a templomban, tehát akit Calixto keres, mint szemtanút, az valószínûleg Õ. Chichita közli a férjével, hogy a terhessége és Ricarda terhessége csak kitaláció. Chichita elmondja Ricardának, hogy talán Alirio volt a szemtanúja a 20 évvel ezelõtti gyilkosságnak.

75.
2 Júdás asszonya hatol be az intenzív osztályra, Marcos szobájába. A közeledõ léptek zaja zavarja meg abban õket, hogy befejezzék a piszkos munkát. Sebastian atya szelleme megkéri Glóriát, hogy kövesse õt. Calixto, amint tudomást szerez Marcost ért támadásáról, rögtön Juakát és Altagraciát gyanúsítja. Leonció ellopja Pancho kabátját és óráját. Cordi tudni akarja, hogy az apja tudja-e hol van az elrejtett pénz. Pancho, amikor meglátogatja Cordit, szembe találja magát Leoncióval, aki meglopta õt. A ház egyik pincéjében Altagracia és Juaca megtalálja az elrejtett pénz egy részét, amit Juan Vincente rejtett el.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gyöngy virág u28 19 ker

(kardos rebeka, 2009.12.11 13:33)léci tudjátok meg mi fog történi altagraciávala végén!
köszi!

 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 163351
Hónap: 3017
Nap: 79