Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az eheti rész epizódismertetője(19)

2009.09.07

6.
Glória bemegy a borászathoz, de Salomon elfoglalt és megvárakoztatja, Emma tanácsára a lány éppen indulna haza, amikor megjelenik Salomon. Altagracia megtudja, hogy Glória nála járt. Altagracia nagyon meglepõdik, amikor az anyja úgy említi Glóriát, mint az unokáját. Glória barátnõi megtudják Juakától, hogy Marcos utálja Altagráciát, és a férfi juttatta börtönbe. Gloriát Salomon leviszi a pincébe és bezárja egy kis helyiségbe, ahol azzal ijeszti meg, hogy 25 méter mélyen vannak, és senki nem fogja megtudni, hogy mi tötént a lánnyal, ezért jobb ha bevallja, hogy õ Altagracia segédje-e. A lány félelmében eltör egy üveget, miközben magát is megvágja vele, de Salomont megfenyegeti. Végül a férfi megnyugtatja, hogy csak viccelt, mert úgy vette észre, hogy Gloria szereti a rémmeséket. Marcos beszökik az észhez tért Julian Morerához és meg akarja tudni, hogy Altagracia volt-e a tettes, aki ezt tette vele, de a férfi elhaló hangon közli, hogy nem Altagracia a bûnös. Ekkor jön az orvos és a rendõrség. Ludo és Alirio megpróbálja Altagracia ellen hangolni Salomont, de a férfi helyre rakja õket. Altagracia megkéri Juakát, hogy találjon neki egy jó ügyvédet, aki segít visszaszerezni a vagyonát. Salomon többet akar tudni Altagráciáról és Buenaventurától kérdezõsködik. A férfi elmondja Altagracia terveit, de hogy Cristina bûnrészes lenne, azt nem erõsíti meg.

7.
Julian eltûnt a kórházból, pont akkor amikor Altagricia is a korházba érkezett. Chichita is Juliant akarta meglátogatni. Marcos és Altagracia hangosan vitatkoznak a kórházba. Marcos Julián eltûnésével is Altagraciát vádolja.

8.
Marcos elmegy Chichitához, hogy Altagraciáról faggassa, de a nõ nem sokat mond. Chichita közli Marcossal, hogy szerinte szerelmes Altagraciába, ezért üldözi. Glória aggódik, hogy leleplezik Salomon elõtt. Juaca elmegy a fõvárosba, hogy egy ügyvédet szerezzel a barátnõjének, aki majd segít visszaszerezni Altagracia vagyonát. Altagracia Buenaventurával beszélget, és elmondja, hogy nem bízik Salomonban, és mindent elkövet, hogy mihamarabb visszaszerezze a szõlõst, és a vagyonát. Buenaventura tudatja Altagraciával, hogy az apja aláírt egy szerzõdést, ami szerint még másfél évig Salamon fogja irányítani a céget.

9.
Altagracia és Berenice elmegy Ludovicohoz, és követelik, hogy semmisítse meg a meghatalmazást. Salomon Glóriát faggatja, hogy mi köze van a lánynak Altagraciához.
Salomon körbevezti Glóriát a borüzemben. Sagrario elmegy Altagraciához, és meghívja a családi vacsorára, amit Altagracia tiszteletére adnak.

10.
A lányok a régi videókazettákat nézik, amiket Marcostól szereztek. Petunia szerint Altagracia ártatlan, látszik a felvételen, hogy csak azért mondta, hogy õ ölte meg a papot, mert arra kényszerítették. Salomon haza akarja vinni Glóriát, amikor az utcán megpillantanak egy mennyasszonyi ruhás nõt, követni kezdik egészen a temetõig. Glória a temetõben egy papot lát. Majd valaki belöki Glórát egy sírgödörbe.

Telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 163343
Hónap: 3015
Nap: 74