Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(29)

2009.11.13

46.
Chichita bemegy Alihoz, hogy megtudja mit tett a fia kulccsal, amit neki adott. Alirio azt mondja, hogy megbízott egy magándetektívet, hogy keresse mega kulcshoz tartozó zárat. Pancho elviszi Cordit a tengerpartra. Megpróbál vele zöldágra vergõdni, de a lány nagyon szégyenlõs. Sagrario ki akarja dobni Marinát a házból. Sagrario elmondja Laurának, hogy Marina Erneszto szeretõje. Ez felháborítja Laurát és bosszút forral ellene. Átkutatják Marina szobáját és iratokat találnak, amin különbözõ névvel szerepel a nõ. Kiderül, hogy nemzetközi hírû csaló. Altagracia újra elmenekülni. Vitába száll Marcossal, de végül fegyverszünetet kötnek és úgy döntenek, hogy komolyan megbeszélnek mindent.

47.
Marcos biztosítja Altagraciát, hogy nem fogja addíg békén hagyni, amíg meg nem tudja a testvére gyilkosságáról az igazat. Ricarda bevallja Cordinak, hogy szerelmes volt Julian Moreraba. Erneszto beszél Marinával, a nõ közli vele, hogy gyereket vár tõle és hogy vállalnia kella felelõsséget. Ernesztó azt akarja, hogy a nõ szabaduljon meg a gyerektõl. Marina elmondja a szeretõjének, hogy börötnben volt és beszél neki Leonszióról, Ricarda volt férjérõl. Ernesztó szerint el kéne ezt mondania Ricardának is.

48.
Marcos megragadja Altagraciát és a megásott gödörhöz húzza. A fogoly megpróbálja meggyõzni elrablóját, hogy a gyilkosság nem fog megoldani semmit és nem hoz megnyugvást a lelkének. A nõ tesz egy feltételezést, hogy Laura is lehet a gyilkos, mert szerelmes volt a papba. Ludoviko feleségének következõ rohamának a következménye az, hogy Altagraciának képzeli magát, és megjelenik Ricarda házában. Chichita azt tanácsolja Cordinak, hogy kérdezze meg az anyját, arról a titokról, ami az anyja lelkét nyomja. Gloria kéri az anyját, hogy meséljen a pap meggyilkolásának éjszakájáról. Juaka nem felel.

49.
Altagracia megpróbálja lefegyverezni Marcost, véletlenül meglövi. A vérzést nem tudja csillapítani, Altagarcia megígéri Istennek, hogy tovább nem fogja gyûlölni Marcost, ha az túléli. Salomon közli Emmával, hogy ezentúl külön alszanak. Sagrario Marina szemébe vágja, hogy egy csaló. A borpince közelében Gloria és Petunia Gabriellel és Renével találkozik, akiket Júdás asszonya felhívott és közölte velük, hogy tudja, hogy ki ölte meg a papot, és a bûntett megoldása a pincében van.

50.
A pincében a fiatalok megtalálják Sagrariot. Elmondja, hogy Júdás asszonya megtámadta, amíg õ Laurát kereste. Egy erszényben ezüst pénzérmét talált. Sagrario újra lemegy a pincébe, ahol Júdás asszonya elfogja. A nõ, aki fehér ruhát visel, a pince eldugott részében Sagrario kezeit a plafonhoz kötözi. René egy üzenetet kap, miszerint a következõ áldozat Glória lesz. Chichita, aki nem érzékeli, hogy beteg, tagadja, hogy Altagraciának adta volna ki magát. Salomon megígéri Juacának, hogy mindent meg tesz azért, hogy Glóriát megvédje és úgy dönt, hogy elmegy Marcos farmjára, hogy megkeresse Altagraciát.

Telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 5
Összes: 166160
Hónap: 2123
Nap: 138