Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(26)

2009.10.20

36.
Marcos elmondja Calixtónak, hogy Sebastian atya a testvére volt. Elmondja, hogy folytatja a nyomozást. Salomon nem helyesli, hogy Ludovicó és Emma rosszul bánt Altagraciával és kidobta a cégtõl. Glória úgy dönt, hogy megmenti a nénjét és Salomon együttmûködését kéri ebben. Altagraciát elviszi a rendõrség.

37.
Berenice elmondja Juacának, hogy a menyasszonyi ruha Ivonne ötlete volt, hogy megijesszék az embereket és távoltartsák Altagraciától õket. Ludovico Chichitát kérdezi a kulcsról, amit Juan Vincente adott neki. Chichita azt mondja, hogy azt Aliriónak adta, azért, hogy jobb jövõt biztosítson a fiainak, de leginkább Ismaelnek. Berenice elmeséli Juacának, hogy Altagracia eredeti ruháját valaki ellopta és, hogy õ varrt egy ugyanolyant. Juaca szerint, az lopta el a ruhát, aki megölte Buenaventurát. Salomonék elindulnak a rendõrségre. Juaca fejét megsebesíti egy kõ. Ivonne elmondja Calixtonak az igazat, hogy õ volt a mennyasszonyi ruhában, aki az embereket ijesztgette. Sagrario beismeri Laurának, hogy õ és Isabel segítettek Julian Morenanak megszökni a kórházból mert õ tudta a pénz rejtekhelyét.

 

38.
Marcos elrabolja Altagarciát és Simon öccséhez viszi. Az újság halálozási hírei közt, Buenaventura haláláról Júdás asszonya néven jelenik meg írás. Mindenkit sokkol ez a hír, és félnek, de mint mindig, Altagraciát tartják felelõsnek. Emma és Ricarda találnak egy videókazettát, amin Juan Vincente del Toro van, amin pénzt vesz ki a bankból, és egy bõrönddel távozik. A következõ újságban, Julian Morera haláláról jelenik meg cikk. Ismael megpróbálja a neten ellenõrizni, ki írhatta a cikket. Csak annyit tud meg, hogy valaki névtelenül küldte be Caracasban.

39.
Glória a családi megbeszélésen kijelenti, hogy Altagracia ártatlan. Bárki ellophatta a ruhát és megölhette azokat az embereket, hogy Altagraciára terelje a gyanút. Senki nem hisz Glória teóriájában. Marcos elrabolja és megkötözi Altagraciát Simon családi birtokán. Bosszút akar állni Altagracián, mivel úgy gondolja, hogy megölte Sebastian atyát. A rendõrség átkutatja a del Toro rezidenciát, mivel azt gyanítják, hogy Altagraciának ott bújkálhat. Altagracia megpróbál kiszabadulni Marcos fogságából. Nem érti, honnan ez a gyûlölet Marcosban. A del Toro rezidencián, ahol Salomon mindenkit összehívott, Ricarda váratlanul megvádolja Chichitát, hogy õ Júdás asszonya. Veszekedni kezdenek. Salomon szerelmet vall Glóriának, aki visszautasítja, mert tudja, hogy Salomon Emma võlegénye, és Glória nem akar a szeretõje lenni. Ismael beszélgetés közben megtudja Chichitától, hogy Julian Moreraba volt szerelmes de az nem szerette viszont, mert Altagraciát szerette. Glóriának újra látomása van, amibõl kiderül, hogy a nagynénjét elrabolta egy ismeretlen férfi. Az illetõ arcát nem látja, ezért nem ismeri fel. Salomon miután beszélt Glóriával úgy dönt, hogy felbontja az eljegyzését Emmával. Azt mondja Emmának, hogy visszaadja a pénzét csak engedje õt szabadon.

40.
Calixto és Erneszto megtalálja Julian Morerát. A halott kezében egy papírlap van írással. Emma nem akarja addig visszaadni Salomon szabadságát, amíg az meg nem adta vissza a teljes összeget. Salomon azt mondja Glóriának, hogy nem fogja elvenni Emmát. Ezt hallja Alirio is. Ernesto összezavarodik a papírlapon olvasottaktól. Alírio újra megkéri Glória kezét, azt mondja neki, hogy Salomon csak az örökség miatt érdeklõdik iránta. Salomon meghallja a beszélgetést. Emma õrjöng dühében. Chichita azt tanácsolja neki, tegyen úgy, mintha terhes volna. Alirio felajánlja a segítségét ehhez, segít teherbe ejteni õt. Simon szerint, Marcos szerelmes lett az asszonyba, aki megölte a Sebastiant. Glóriának látomása van, látja amint Altagraciát valaki pisztollyal fenyegeti

Telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 163343
Hónap: 3015
Nap: 74