Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(28)

2009.10.23

41.
Marcos pisztollyal fenyegeti Altagraciát a fürdõszobában. Carorába megérkezik az Altagracia számára hívott ügyvéd, akit Salomon kért. Marcosnak volt felesége- Carmen Rosaura Guerrero. Altagracia Titától tudja meg, hogy Marcos az anyja halála után megváltozott meg. Ricarda megkéri Panchot, hogy töltsön a lányával egy estét. Calixto szerint Altagracia bújkál, az igazságszolgáltatás elõl. Altagracia megpróbál elmenekülni Marcos elõl.

42.
Simon segít Altagraciának elmenekülni Marcostól. Pancho meghívja Cordéliát egy étterembe. Marcos észreveszi, hogy Altagracia megszökött. Emma romantikus hangulatot teremt a hálószobában, hogy elcsábítsa Salomont. Salomon nem tud ellenállni és szeretkeznek. Emma boldogan ébred, de Salomon azon gondolkodik, hogyan nézzen ezután Glória szemébe. Marcos rátalál Altagraciára.

 

43.
Chichita azt mondja Ricarda házában Ludovikónak, hogy választania kell. Ha Ricardával marad, akkor többet nem mehet haza, és mindent elkövet, hogy pénz nélkül maradjon. Pancho elmeséli Renének és Gabrielnek, hogy mi történt vele az elõzõ este, amikor Cordéliával vacsorázni ment. A barátai jót nevetnek, hogy Pancho szerelmes lett Cordiba. Ludó úgy dönt, hogy Chichitával marad. A megszégyenített Ricarda átkozza a férfit, ha azt hiszi, hogy valaha is visszatérhet hozzá. Ricarda bevallja Cordinak, hogy az apja Leoncio Del Toro a pénz miatt hagyta el õket. Sajnos nem tért vissza mostanáig, de Ricarda még most is szerti és vár rá. Gloria és Salomon elmennek Marcos testvérének a farmjára. Gloriának ismét látomása van, úgy érzi Altagracia ott volt és most is Marcos birtokán van. Látja Sebastian atyát Simon háta mögött..Simon bevallja, hogy õ és Marcos, Sebastian atya testvérei.
Berenice elmondja Juacának, hogy tudja, hogy Laura a férje szeretõje volt, és Juana Vincente Del Toro azt ígérte a nõnek, hogy õ lesz majd a borászat elnöke. Chichita Altagraciának képzeli magát, Ludovico pedig megijed, hogy a felesége megõrült.

44.
Marcos és Altagracia visszatérnek a birtokra, ahol észreveszik Glóriát és Salomont. Glória érzi, nagynénje jelenlétét. Simon, Marcos öccse tagadja, hogy a birtokon lennének. Ludovico, biztos benne, hogy a felesége meghibbant. Chichita Sagrariónak mondja, hogy a vagyon csak is Juana Vincente Del Toroé. Calixto megjelenik Marcos birtokán, aki szintén át akarja kutatni a házat. Solomon és Glória miután nem járnak sikerrel és sehol sem találják Altagraciát, úgy döntenek, hogy visszamennek a városba. Doctor Ruiz eljön megvizsgálni Chichitát. Pancho meglátogatja Ricardát és Cordit, mert rosszul érzi magát, amiért gonoszul viselkedett Cordéliával. Ricarda elítéli Panchot, amiért megjátszotta a szerelmest a lányával szemben. Ismael észreveszi az anyja nyakában a szent Júdás medált és elcsodálkozik, hogy hogy megváltozott az anyja ízlése, aki eddig mindig csak drága és értekes ékszereket viselt. Miután Glória és Salomon visszatérnek a házba, Salomon elmeséli Juakának, hogy Marcos és Simon a meggyilkolt pap testvére.

45.
Gloria és Salomon visszatérnek Marcos és az öccse birtokáról. Elmondják Juakának, hogy nem találták meg Altagraciát, de Glória biztos benne, hogy Marcos ott tartja fogva. Marina visszatér a házba. Ernesto egyre inkább gyanakszik rá. Nem hiszi el, hogy Marina a beteg testvérét látogatta meg. Szakít a nõvel, aki iszonyú dühös lesz emiatt. Amikor Carmen kijön Salomon irodájából, összefut Marinával. Kiderül, hogy Marinát valójában Roxánának hívják, és börtönben volt. Carmen ultimátumot ad Marinának, akinek 24 órán belül el kell hagynia a házat. Altagracia megkéri ismét Titát, hogy segítsen neki. Levelet akar küldeni Glóriának. De a levél Marcos kezébe jut.

Telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 3
Összes: 163351
Hónap: 3018
Nap: 82