Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(24)

2009.10.02

26.

Glória barátai titkos lejárót fedeznek fel és lemennek pincébe, de amikor szeretnének távozni, valaki rájuk zárj az ajtót. Gloria látomásként látja Júdás asszonyát pincében. A Fiúk hívják Pitercitót, azért, hogy kiengedje õket pincébõl. Pitercito látja Júdás asszonyát és elõveszi a pisztolyát. Ludovico beszél a fiaival és közli, hogy Chichitának szeretõje van. Ismael ezt nem hiszi. Buenaventura meglátja a titkos ajtókat és aztgyanítja, hogy, Laura Júdás asszonya. Pitercito követi Júdás asszonyát, de õ lelöki a lépcsõkön. Júdás asszonya pisztollyal fenyegeti meg Buenaventurát. A férfi arra kéri, hogy távozzon és megígéri senkinek nem fog beszélni. Pitercito a kórházban Júdás asszonyát vádolja az esetért.

27.
Pitercito elmondja, hogy Júdás asszonya meg akarta õt ölni, de az arcát nem látta. Santia faggatja Altagraciát, hogy hol töltötte az éjszakát. Marina beszél Altagraciának arról, ami a pincében történt. Gloria megtudja Salomontól, hogy Altagracia az anyja. Salomon rendreutasítja Glóriát a hazugság miatt. Gloria megkérdi Juacát, hogy igaz-e, amit Salomontól megtudott. Rebeca meg akarja tudni, hogy Teresa hol járt az éjjel. Ismael mindenfelé keresi az anyját. Marina felajánlja Laurának a segítségét az esküvõi elõkészületeknél. Morocha pénzt talál a pincében.

28.
Morocha megmutatja Pitercitonak a megtalált pénzt. Mindketten lemennek a pincébe, azért, hogy megkeressék a többit. De csak egy ezüst pénzzel teli erszényt találnak. Juaca elemséli Glóriának, hogy Bartolome az apja, aki Altagracia bátyja volt. Megkérdi, hogyan halt meg az apja. Joaquina elmondja, hogy eltûnt egy repülõgépszerencsétlenség után. Juaka megtiltja Glóriának a további kérdezõsködést. Juaca Istenhez fohászkodik, hogy soha ne derüljön ki a teljes igazság. Buenaventura meg akarja látogatni Pitercitot. Salomon gyanítja, hogy Buenaventura védelmez valakit. Marcos próbál a nyomozóval beszélni, hogy továbbléphessen Altagracia ügyében. Pitercito és Morocha mégegyszer nekiindulnak az éjszakába, hogy megkeressék a pénzt.

29.
Judas asszonya megöli Pitercitot és Morochet, amikor a pénzt keresik a pincében. Glória látja Sebastian atyát, aki valamit mondani akar neki. A munkások találják meg a holttesteket, amikor éppen Cordélia jön le a pincébe Marcossal. Hamarosan Altagracia is megjelenik. Marcos Altagraciát vádolja meg ezekkel a gyilkosságokkal. Az újságíró nem tudja konkrétan mire alapozni a vádat. Calixto úgy dönt, hogy kihallgatja Marcost is. A rendõrség biztosítja a helyszínt. Marina tûnik fel, és hozzányúl a dróthoz (mintha szórakozottságból tenné), amivel az áldozatokat megfojtották, elnézést kér a rendõrtõl a hülyeségért, hogy a bizonyítékhoz nyúlt. Laura botrányt csinál a rendõrrel, amiért fáklyát használtak, és az káros hatással lehet a borra. Calixto meglepõdik, amikor a tett színhelyén Juaka is megjelenik.

30.
Rebeca kérdi Teresát mi történt vele az éjszaka. Teresa semmire sem emlékszik, azt mondja, hogy a parkban töltötte az éjszakát. Salomon Altagraciának adja Emma irodáját. Ricarda Altagracia titkárnõje lesz. Altagracia kijelenti, hogy Glória a rokona, de nem a lánya. Emma jelenti Sagrarionak, hogy Glória a testvére. Minden úgy történt, ahogy Santia gondolta Juan Vincente vagyona miatt. Salomon elmondja Buenaventurának, hogy el fogja ismerni Glóriát, mint örököst. 

Forrás: telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 163343
Hónap: 3015
Nap: 74