Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(25)

2009.10.13

31.
Salomon Bonaventurával beszél a Juan Vincentével kötött egyezségrõl. Mindent vissza akar adni Glóriának, az egész vagyont és el akarja mondani az igazat, a csalásról, amit Buenaventurával tettek. De Buenaventura megpróbálja visszatartani. Attól fél ugyanis, hogy ha kiderül az igazság, Glória meggyûlöli Salomont. De Salomon nagyon szereti Glóriát. Marina meghallja ezt a beszélgetést. Elhatározza, hogy senkinek nem beszél errõl, kivárja inkább a megfelelõ pillanatot. A bank informálja Altagraciát, hogy az apja még a halála elõtt kivette az összes pénzt a bankból. Az atya újra megjelenik Glóriának..

 

32.
Berenice megmutatja a dokumentumot Glóriának, amit a nagyapja hagyott. Azt a levelet, amit a halála elõtt írt Berenicének. Hivatkozik Glóriára. A lány boldog, amiért megtalálta a családját. Berenice elmondja, hogy a nagyapja hatalmas vagyont hagyott rá. Mindenki ezt a pénzt keresi. Egytõl-egyig arra számítanak, hogy ezt a pénzt megtalálják. Buenaventura megerõsíti, hogy Juan Vicentének ez volt a végakarata. Mindenki csodálkozik és követelik, hogy olvassa fel nekik a végrendeletet. Altagracia biztos benne, hogy az apja mindezt írásba foglalta. A többiek viszont kételkednek abban, hogy létezik-e egyáltalán ez a dokumentum.

33.
Juaca arra próbálja rávenni Glóriát, hogy utazzanak el, de a lány nem akarja elhagyni a várost. Azt mondja, hogy most, hogy megtalálta a családját, nem akarja elhagyni õket. Segíteni akar a nagymamájának, Berenicnek és a nagynénjének, Altagraciának. Juaca szerint veszélyes a házban maradni, mert lassan mindenki eltûnik. Ahogyan az apja is eltûnt. Szerinte õ is a pénz miatt tûnt el. Mindenkit összehívnak Juan Vincente végrendelete miatt. Buenaventura felolvassa. Ezidõ alatt Petúnia és René egy bõröndöt talál az irodában, amiben egy menyasszonyi ruha van, Júdás asszonyának kesztyûi és fátyla. Altagracia apjának végrendeletében, mindent az unokáira hagy, Sagrariora és Gloriára. A többiekre egy-egy borítékot hagy, kulcsokkal.

34.
Altagracia az apja portréjához beszél. Sír és rendreutasítja, amiért ilyen rosszul bánt vele. Altagracia nagyon megharagszik Buenaventurára, amiért elhallgatta elõle ezeket a dolgokat. Az utolsó oldal hiányzik a végrendeletbõl, ahol a leírás van a helyrõl, ahol Juan Vincente eldugta a pénzt. Ekkor elmegy az áram. Mindenki félelelmmel hagyja el a szalont. Glória ismét meglátja Sebastian atyát, aki a lányt használja fel, hogy közöljön valamit. Amikor a lány nem érti, hogy mit akar neki mondani. Marcos is Megjelenik a házban. Altagracia nem találja az anyját. Buenaventurát holtan találják. A lányok Júdás asszonyának a bábu másást találják meg. Megérkezik a rendõrség és Calixto. Minden szét van dúlva. Arra gyanakszanak, hogy Altagracia ölte meg Buenaventurát.

35.
Berenice arra bíztatja Glóriát, vegye át a céget és tartsa rajta a szemét mindenen. Juaca inkább arra bíztatja, hogy utazzanak el, de a lány felelõsséget érez a családja iránt. Úgy dönt, hogy megmenti Altagraciát és, tisztára mossa a nevét. Calixto mindenkit kikérdez, hogy megtudja, ki merre járt a gyilkosság ideje alatt. Sagrario is igényt tart a cégre és egyáltalán nem akarja átengedni Glóriának. Ludovico és Emma kidobják Altagraciát az irodából. Kidobják, hogy neki már semmi köze a céghez, miután az apja nem õt jelölte meg örökösének. Altagracia beszél Ricardával. Szemrehányást tesz a barátnõjének, hogy 20 évvel ezelõtt szüksége lett volna a segítségére, de Ricarda becsukta elõtte az ajtót. Ernesto véletlenül kihallgatja Marina telefonbeszélgetését. Tudni akarja, hogy kivel beszélt. Az asszony beismeri, hogy szegény volt és egész élete nyomorban telt a családjával, de az eldugott pénz segítségével, megváltoztathatná az életüket.

Telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 163343
Hónap: 3015
Nap: 74