Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők

2009.09.20

16.
Isabel a lányoknak elmeséli, hogy mit látott a templomban, amikor Sebastiánt megölték.
Salomon meghívja Glóriát a vacsorára. Juaca figyelmezteti Glóriát, hogy Salomonnak menyasszonya van. Gória Marcosnak szegezi a kérdést, hogy mit tud Altagraciáról.

17.
Glória újra látja Sebastián atyát, és nagyon megrémül. Ismael elmegy Berenichez, és felajánlja, hogy elkíséri Altagraciát a vacsorára. Glória nem mer elmenni a vacsorára.
Glória egyedül marad otthon, a lányok elmennek szórakozni. Glóriát meglátogatja Isabel.

 

18.
Isabel elmegy Glóriához, és figyelmezteti, hogy veszélyes filmet készíteni Altagraciáról. Glória nem hallgat rá. Altagracia megjeleni a tiszteletére rendezett vacsorán és követeli Salomontól a vagyonát és a céget. Salomon és Buenaventura megpróbálja elmagyarázni, hogy ez lehetetlen, mert apáik 20 évre szóló szerzõdést kötöttek, amibõl még másfél év hátra van. Addig, pedig nem bonthatják azt fel, a cégen lévõ kötelezvény miatt. Altagracia nem akarja megérteni ezt, és ismételten követeli a tulajdonát, különben perre viszi az ügyet. Glória másnap a boros pincében megtalálja Izabel holtestét.

19.
Calixto rendõr azt állítja, hogy Isabel elõzõ este halt meg. Glória elsõszámú gyanusított lesz. Glória nehéz helyzetbe került, mivel azt állítja, hogy látta Isabelt bemenni aznap a pincébe, és utána indult. Ami azért lehetetlen, mert Isabel elõzõ este halt meg. Így Glóriával sem beszélhetett az éjjel. Senki nem hisz a lánynak. Egyedül Juaka kel a védelmére. Ludovico próbál Chichitával egyezségre jutni, de a nõ bezárkózik és eszébe jutnak a múltbéli dolgok. Micaela Marcoshoz érve Altagraciát találja a férfinál, akik épp veszekednek. Marcos gyilkosnak nevezi a nõt. Altagracia elmagyarázza Glóriának, hogy vannak olyan dolgok, amiket jobb nem tudni. Alirio közli Ludovikóval, hogy a cég vezetõsége úgy döntött, hogy ügyvédeket bíznak meg az Altagraciával való pereskedés miatt. Ezen kívül, informálja Isabel haláláról is.

20.
Altagracia és Juaka együtt vacsorázik Sosa ügyvéddel Carakasban. Glória Santiával marad és arról beszél neki, hogy õ beszélt Isabel szellemével. Santia meg van gyõzõdve róla, hogy Glória látomásai, Istent ajándéka. Buenoventura megérkezik és arra bátorítja Glóriát, hogy ha látja a papot, akkor kérdezze meg, hogy ki ölte meg. Salomon végül elfogadja, hogy Marina a cégnél dolgozzon. Emma segít Laurának az esküvõi ruha kiválasztásában.. Laura visszaemlékszik Altagracia esküvõi ruhájára. Beszélgetés közeben, Marcos azt mondja a lányoknak, hogy Glória talán a meggyilkolt pap lánya. A lányok ezt nem akarják elhinni. Sosa ügyvéd elmagyarázza Altagraciának, hogy az iratok törvényesek és hogy meg kell várni, hogy lejárjon a megállapodás, amit az apja kötött Salomonnal.

Forrás: telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép






Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 163343
Hónap: 3016
Nap: 75