Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Epizódismertetők(23)

2009.09.27

21.
Chichita gyanús körülmények között eltûnik. Calixto, információkat tud meg Glóriáról. A lányok találkoznak a fiúkkal. Mica és Glória összeszólalkoznak. Altagracia és Juaka egy menyasszonyi ruhás nõt lát Berenice házában. Berenice biztosítja õket, hogy nem láttak semmit. Glória a videón látottak hatása alá kerül. Tudni szeretné kinek az esküvõje látható a felvételen. Buenaventura elmondja Salomonnak, hogy Altagracia õt is árulónak tartja. Salomon tudni akarja, hogy felfedte-e a titkukat. Buenaventura megnyugtatja, hogy a beleegyezése nélkül semmit nem fog mondani. Laura véletlenül meghallja õket és megkérdi, hogy a szõlõskert kápolnájában tartott esküvõrõl van-e szó. Solomon igennel válaszol. Juaka aggódik Glória látomásai miatt. Santia megnyugtatja, hogy a látomások Isten ajándéka. Salomon irodájában megjelenik Altagrácia. Veszekedés tör ki Laura és közte. Berenice megmagyarázza Ivonnak, hogy senkinek nem szabad megtudni, hogy a férje hová ásta el a pénzt. Pancho és Gabriel elmondják Salamonnak, hogy szerintük Altagracia ártatlan. Petúnia és René megpróbálja megszerezni a rendõrségi másolatot Altagracia esetérõl.

 

22.
Ricarda elmondja Ludovikonak, hogy mit derített ki Glóriáról. Teresa egy caracasi szegénynegyedben tûnik fel, ahol nagy lelkesedéssel lát neki, hogy segítsen az embereken. Altagracia elmegy Marcoshoz és figyelmezteti, hogy hagyja õt békén. Glória Salomon elé áll, hogy felfedje az igazságot, hogy ki is õ valójában. Glória talákozik Salomonnal, hogy megmondja neki, hogy nem készíti el a reklám filmet. Altagracia elmegy Marcos irodájába, és késsel fenyegetõzik. Hirtelen, megjelenik Micaela a rendõrséggel, de Marcos és Altagracia mindketten tagadják, hogy az elõbb késsel fenyegette meg õt a nõ. Chichita mint Teresa, sétálgat, és változtatást tervez caracas szegény negyedében. Salomon és Glória csókolóznak légballonozás közben, a lány fél a barátok reakciójától, amikor elmondja nekik mi történt. Alirio közli Emmával a Ricárdától megtudott információkat. Salomon a beszélgetés közben toppan be.

23.
Marina meglátogatja Altagraciát, hogy beszéljen vele, de nem találja otthon. Berenice elmondja Marinának, hogy Glória az egyetlen örökösnõ. Altagracia beszél Ludovikóval. Juaca beszél Altagraciának Glória látomásairól. Különösen az izgatja fel Altagraciát, hogy a lány Sebastian atyát látta. Glória bemegy Salomonhoz az irodába, hogy bemutassa a reklám anyagot. Emma leleplezi õt és elárulja az igazi nevét. A lány megpróbál elmagyarázni mindent, de Salomon árulónak gondolván õt, kidobja az irodából. Marina megosztja azokat a híreket Salomonnal, amiket Berenicetõl tudott meg. Salomon megkéri Ludovikót, hogy nézzen utána Altagracia és Glóriának van-e köze egymáshoz. Alirio szerelmet vall Glóriának, aki elutasítja az udvarlását. Alirio szerint Salomon kizárólag a pénz miatt van Emmával.

24.
Alirio megpróbálja biztosítani Glóriát, a megbecsülésésrõl. Emma, Laura és Ricarda megtudja Marinától, hogy Glória Berenice unokája és mindent õ fog örökölni. Petunia és Micaela megszerzik Sebastian atya haláláról az anyagot. Ludoviko megpróbál információkat kiszedni Berenicebõl, Glória születését illetõen. Buenaventura próbálja megértetni Salomonnal, hogy Gloria nem verte át. Salomon kétségbe vonja Buenaventura hûségét. Gloria látja a gyóntatóban Sebastian atyát , aki próbál neki mondani valamit. Petunia és Micaela gyanítják, hogy Marcost valami összeköti a meggyilkolt pappal.

25.
Cordelia azt mondja Glória barátainak, hogy Glória Altagracia lánya. Rebeca megpróbálja megtudni, honnan van Teresának pénze. Glóriáék elindulnak az éjszakába, megkeresni Júdás asszonyának titkos ajtaját.

forrás: telenovelas

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>

Statisztika

Online: 5
Összes: 163349
Hónap: 3018
Nap: 80